Tanja Louise Weis

Tanja Louise Weis

Tanja er ekstern seniorrådgiver i Cphfacilitation med speciale indenfor mennesker, kultur og kommunikation. Hun er særligt optaget af kommunikation, der kan støtte forandringer, processer og en sund arbejdskultur på en arbejdsplads.

Tanja er jurist fra Københavns Universitet og journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole med en lederuddannelse fra Cairos Consult og diplomuddannelse i digital marketing. Hun har mange års erfaring med projektledelse på tværs af faggrænser og med kommunikation som ledelsesværktøj. Blandt andet gennem klare it-processer og brugerrejser, der gør det nemt for borgere og brugere at anvende digital selvbetjening og skaber digital inklusion. Tanjas har erfaring fra staten og det private og leder lige gerne en workshop, underviser i kommunikation eller rådgiver om strategiske løsninger.

Tanja er en engageret og sprogstærk motivator med stor erfaring indenfor faglig kommunikation. Skriftlig formidling af regler, regelforenkling og tværgående brugerrejser står hendes hjerte nær.

Kontakt Tanja på tanja.weis@cphfacilitation.dk eller på mobil 4240 2943.